Enterprise & Marine 2024

Golf Events 18 Enterprise & Marine 2024 Media Supporters

Το event Golf Events 18 Enterprise & Marine 2024, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, ήταν μια ημέρα γεμάτη αθλητισμό, κοινωνική ευθύνη και φιλανθρωπία, αφιερωμένη στη στήριξη του ιδρύματος “Μαζί για το Παιδί”. Η διοργάνωση αυτή είχε ως στόχο τη συγκέντρωση πόρων και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των παιδιών που υποστηρίζει το ίδρυμα.

Η επιτυχία του event δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη συμβολή των media supporters μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Ναυτικά Χρονικά, OnDeck, Sportime, Maritimes, Νότια, Hellenic Shipping News, Elnavi, Media Time, CSN, SissysWorld, Gazzetta, Azimouthio, Golf Greece, και Ελεύθερος Τύπος για την αμέριστη υποστήριξή τους. Η κάλυψή τους και η προώθηση του event συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης, προσελκύοντας ένα ευρύ κοινό και αναδεικνύοντας τη σημασία της πρωτοβουλίας μας.

Το event συγκέντρωσε επαγγελματίες από τον χώρο της ναυτιλίας, της επιχειρηματικότητας και τους λάτρεις του γκολφ, οι οποίοι συμμετείχαν σε μια ημέρα γεμάτη δραστηριότητες και κοινωνική αλληλεπίδραση. Η συμμετοχή και η υποστήριξή τους ήταν ζωτικής σημασίας για την επίτευξη του στόχου μας, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος “Μαζί για το Παιδί” και προσφέροντας χαμόγελα και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το άθλημα του γκολφ σε ένα φιλικό και όμορφο περιβάλλον, ενώ παράλληλα συνεισέφεραν σε έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Το Golf Events 18 Enterprise & Marine 2024 απέδειξε για ακόμη μια φορά τη δύναμη της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας, δημιουργώντας ένα μοναδικό πλαίσιο όπου η επιχειρηματικότητα, ο αθλητισμός και η κοινωνική ευθύνη συνυπάρχουν αρμονικά.

Ανυπομονούμε για τις επόμενες διοργανώσεις και είμαστε βέβαιοι ότι, με την αμέριστη στήριξη των συνεργατών μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες και να υποστηρίζουμε σημαντικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας και την πολύτιμη συμβολή σας στην επιτυχία του Golf Events 18 Enterprise & Marine 2024.

 

https://www.naftikachronika.gr/2024/04/12/gkolf-kai-naftilia-to-enterprise-marine-epistrefei-gia-triti-synechomeni-chronia/

https://skipperondeck.gr/ellinika/skylounge-gr/life-gr/9441-golf-event-i-ondeck-xorigos-epikoinonias-sto-enterprise-and-marine

https://www.sportime.gr/extratime/market/to-enterprise-marine-epistrefi-gia-triti-sinechomeni-chronia/

https://maritimes.gr/event/to-enterprise-marine-epistrefei-gia-triti-synechomeni-chronia/

Golf Events 18: «Enterprise & Marine» returns for the third consecutive year!

https://elnavi.gr/el/politismos-kai-periballon/1455-to%20%C2%ABenterprise-marine%C2%BB-epistrefei-gia-trith-synechomenh-chronia

Το «Enterprise & Marine» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

https://www.gazzetta.gr/plus/2323852/enterprise-marine-epistrefei-gia-triti-synehomeni-hronia

Golf Events 18: «Enterprise & Marine» Returns For The Third Consecutive Year!

https://www.golfgreece.com/events/mjp13o3hg4hg9k4hrmmmz19p9ldipv-833ff-xyndx-wb25g-f7d29-xlchd-afwre-4c8ha

https://eleftherostypos.gr/ellada/to-enterprise-marine-epistrefei-gia-triti-synechomeni-chronia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *